Ferhat Göçer’in “Aldırma Gönül” performansı seyircisinden tam not aldı

Dünyaca ünlü yazarımız Sabahattin Ali’nin eserlerinin yer aldığı ve Ferhat Göçer’in tek kişilik performansıyla sahnelenen ‘Aldırma Gönül’ şarkılı oyunu 11 Aralık tarihinde UNIQ Hall’de seyircisi ile buluştu. Sabahattin Ali’nin kızı Filiz Ali’nin çocuklarıyla birlikte katıldığı gecede Filiz Ali duygu dolu anlar yaşadı.

https://www.youtube.com/watch?v=kMy1_U6z4mc&feature=youtu.be

Türk Edebiyatı’nın en değerli isimlerinden Sabahattin Ali’nin hayatından kesitlerin sahnelendiği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarının söylendiği, ünlü sanatçı Ferhat Göçer’in muhteşem performansıyla hazırlanan ‘Aldırma Gönül’ tiyatro severlere perdelerini açtı. Sabahattin Ali’nin kızı Filiz Ali’nin çocuklarıyla birlikte katıldığı gecede Filiz Ali duygu dolu anlar yaşadı.”Oyunu izlerken gözlerim doldu, tüylerim diken diken oldu. Hem hüzünlendim hem gülümsediğim anıları hatırladım. Ferhat Göçer’i ve Ezel Akay’ı emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Babamı doğru yansıtan bir proje olmuş, babamın esprili yanlarını da göstermiş bu proje. Umarım herkes izler” diyerek duygularını dile getirdi.

blank
Ferhat Göçer – Filiz Ali

Aralarında Hülya Koçyiğit, Aydan Şener ve Nazan Şoray gibi sanat dünyasının ünlü isimlerin de bulunduğu gecede oyun, alkış yağmuruna tutuldu.

Usta yönetmen Ezel Akay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Sabahattin Ali’nin hafızalara kazınan Aldırma Gönül, Leylim Ley ve Göklerde Kartal Gibiydim gibi çok özel eserleriyle hazırlanan oyun sevenlerine sanat dolu anlar yaşattı.

Ferhat Göçer “Aldırma Gönül” ile kapalı gişe!

Oyun Künyesi:

Eserler: Sabahattin Ali

Yöneten: Ezel Akay

Sahne Metni: Haldun Çubukçu

Dekor ve Kostüm Tasarımı: Naz Erayda

Işık Tasarım: Mustafa Bal

Grafik Tasarım: Erkan Cerit

Yapım: MMF / UNITED ARTS&THEATRE

Uygulayıcı Yapımcı: İpek Kadılar

Basın Danışmanı: Bircan Usallı Sılan

Yapım Koordinatörü: Seda Güney

Orkestra:

Düzenleme: Selim Öztürk
Orkestra Şefi: Cenk Kandıralı
Davul / Perküsyon: Mehmet Yüzgeç
Bas Gitar: Alper Uğurlar
Akustik ve Klasik Gitar: Altan Turan

Elektro Gitar: Selim Öztürk

1. Klavye: Cenk Kandıralı
2. Klavye: Gökhan Uzunlar

Keman/ Vokal: Selen Kesova

Tonmaister: Ahmet Serdar Tüzün

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.