Ferhat Göçer ve Enbe’den yaza veda konseri

Ferhat Göçer, 8 Ekim Pazar günü Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde Behzat Gerçeker yönetimindeki ENBE Orkestrası ile birlikte vereceği konser için hazırlıklarını tamamladı.

“Soğuk havaların başladığı Ekim ayının ilk günlerinde sımsıcak bir konser ile yaza veda edeceğiz” diyen sanatçı, her sene büyük bir mutlulukla sahne aldığı Harbiye Açıkhava’daki 16. konserine çıkacak.

Dünyanın Müziği Harbiye’ye Geliyor

Bugüne kadar Harbiye Açıkhava’da Michael Bolton, Emma Shapplin, Albano, Alessandro Safina, Patrizio Buanne gibi dünya starlarını sahnesinde ağırlayarak farklı ülkelerin müziklerine uzanan köprüler kuran Ferhat Göçer, bu sefer ise çok özel bir repertuarla Türk müziğinin dünyaya açılan kapısı ENBE Orkestrası ile birlikte sevenlerine müzik şöleni yaşatacak.

Ferhat Göçer konserinde; hem kendi repertuarı, hem de ENBE Orkestrası ile birlikte hazırladıkları Aryalar, Napolitenler, yerli yabancı müzikallerden seçkin eserleri seslendirecek. Göçer ve ENBE Orkestrası’nın seyircilere bir de sürprizi olacak; “Game of Thrones Alaturca”

Açıkhava’da “Game Of Thrones” Süprizi

Instagram hesabından yayınladığı video ile ulusal ve uluslararası müzik ve dizi platformlarında büyük ses getiren Göçer, Türk ezgileri ile seslendirdiği “Game Of Thrones Alaturca” paylaşımını Harbiye sahnesine hazırladığını belirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.