‘Yen’ Ekim ayında Craft Tiyatro sahnesinde

Bora Akkaş, Berker Güven, İdil Sivritepe ve Neslihan Yeldan oynadığı ‘Yen’ Ekim ayında Craft tiyatro sahnesinde.

Bir evin içinde tek başlarına büyümek zorunda bırakılmış, hayatta kalmaya çalışan iki kardeşin küçük bir pencereden bir kızı fark etmeleriyle çok farklı bir hayatın varlığıyla tanışmalarını konu alıyor.

Anna Jordan’ın yazdığı Fatih Gençkal ve Zeyneb Gültekin’in çevirdiği ve Çağ Çalışkur’un yönettiği Bora Akkaş, Berker Güven, İdil Sivritepe ve Neslihan Yeldan yer aldığı ‘Yen’ Craft Kadıköy sahnesinde tiyatro severlerle buluşuyor…

Oyun hakkında;

Yen… Pek de şanslı doğmayanların hikayesi…

Hench ve Bobbie bir evin içinde tek başlarına büyümek zorunda bırakılmış, hayatta kalmaya çalışan iki kardeştir. Dış dünyayla tek bağları; süt çalmak, playstation savaş oyunları, kafasına estikçe onları ziyaret eden nevrotik anne Maggie ve bir de bir küçük penceredir. Bu küçük pencereden ışığın girmekte olduğu bir gece yolun karşısında kapalı tuttukları köpeklerine dikkatle bakmakta olan bir kızı fark ederler… Jen’in gelişiyle bildiklerinden çok başka bir hayatın varlığıyla tanışırlar.

Yazan: Anna Jordan

Çeviren: Fatih Gençkal, Zeyneb Gültekin

Yöneten: Çağ Çalışkur

Dekor: Taciser Sevinç

Işık Tasarımı: Cem Yılmazer

Ses: Özgür Kuşakoğlu

Mekan Yönetimi: Cansın Şenel

Proje Ekibi: Deniz Ünal, Esra Ergün, Ali Emir Ali, Eylül Dursun, Emre Can Leblebici, Yağmur Kurt, Erdoğan Kuzu

Mekan: Craft Kadıköy / Tek Perde

Tarihler

7 Ekim – 17:00

10 Ekim – 20:30

17 Ekim – 20:30

18 Ekim – 20:30

23 Ekim – 20:30

24 Ekim – 20:30

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.