Ferhat Göçer, senfonik konseri ile unutulmaz bir geceye imza attı

Harbiye Açık Hava Tiyatrosu 4 Haziran akşamı unutulmaz bir konsere ev sahipliği yaptı. Ferhat Göçer’in senfonik konseri, müzikseverleri bir araya getirerek, dolup taşan bir alanda gerçekleşti. Göçer, Türk ve dünya müziğinden seçtiği parçaları kendine özgü yorumuyla seslendirerek izleyicileriyle beraber “Yaza Merhaba” dedi.

Konserin açılışını İtalyanca bir klasik olan “Parla Più Piano” ile yapan Göçer, güçlü ve duygusal vokaliyle dinleyicileri büyüledi. “Funiculi Funicula” / “Lüküs Hayat” eserleriyle ise İtalyan coşkusu ile Türk tiyatrosunun unutulmaz şarkısını birleştirerek akıllardan uzun süre silinmeyecek bir performansa imza attı.

“Torna A Surriento” gibi Akdeniz’in sıcak ezgilerini hissettiren şarkılarla seyircileri mest eden Ferhat Göçer, sadece İtalyan müziğiyle de kalmayarak, “Caruso” ile salonu adeta hüzün ve romantizmle doldurdu.

Ferhat Göçer
Ferhat Göçer

Harbiye’yi dolduran seyircisi, sanatçının repertuvarındaki şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Göçer, repertuvarındaki her bir şarkıyı yapay zekâya yükleyerek, yapay zekânın şarkıların temasına uygun hazırladığı görsellerle sahnesini renklendirdi.

Gecenin sonunda seyircisine seslenen Göçer: “Bir tarafa sırtını yaslamadan dimdik ayakta kalmak ve insanların gönlünü kazanmak zor. Şarkı söylemek için birçok şey feda ettim ama karşılığını da aldığımı düşünüyorum.” diyerek 25 yıllık serüveninde onunla beraber olan tüm müzikseverlere ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Sanatçının yaz konserleri çeşitli şehir ve mekanlarda hız kesmeden devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.