Fenerbahçe’den TRT Spor yorumcusu Necati Ateş’e sert tepki

Fenerbahçe, TRT Spor yorumcusu Necati Ateş’in Gaziantep FK’nın oyuncusu Ertuğrul Ersoy hakkında yaptığı “Fenerbahçe’nin kazanması için her şeyi yaptı.” açıklamasına sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü resmi sitesinden TRT Spor’da yayınlanan Stadyum programında yorumcu koltuğunda oturan Necati Ateş’e tepki gösterdi.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüz, TRT Spor Stadyum programında yorumculuk yapan Necati Ateş isimli şahsın haddini aşan açıklamalarına dair duyduğu rahatsızlığı kanal yönetimine gönderdiği resmi yazı ile sorumluların dikkatine paylaşmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

NE OLMUŞTU?
TRT Spor’da yayınlanan Stadyum programında yorumculuk yapan Necati Ateş, Fenerbahçe’nin Gaziantep FK’yı 2-1 yendiği müsabakanın ardından Gaziantep’in savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy için, “Ertuğrul, Fenerbahçe’nin kazanması için her şeyi yaptı.” değerlendirmesinde bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.