Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na açtığı dava reddedildi

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na açtığı davanın reddedildiğini duyurarak “Kazanmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na açtığı davanın reddedildiğini açıkladı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Erdoğan yine kaybetti! Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 03.03.2022 tarihli ‘5’li Çete, yolsuzluk’ özelindeki haklı eleştirileri nedeniyle Erdoğan tarafından açılan davanın bugünkü duruşmasında davanın reddine karar verildi! Kazanmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.