Fatih Ürek’ten Demet Akalın’a: Kavgalarda bel altı vuruyor!

Son günlerde Demet Akalın, Cenk Eren ve Işın Karaca’nın; gazeteci Tülay Demir ile yaptıkları röportaj çok konuşuldu çok tartışıldı.

Okuyanların tepkisini alan röportajda; yaşadığımız bu zorlu karantina günlerinde çok sıkıntı çektiklerini söyleyen sanatçılardan Işın Karaca ‘’madem avm’ler açılıyor, ben de avm’de konser veririm’’ demiş Cenk Eren de ‘’biz 3 -5 yıl idare ederiz, ama müzisyenler zorda’’ diye belirtmişti. Ancak en çok tepki de Türkiye’nin en çok kazananlarındanım idare edemiyorum diyen Demet Akalın’a gelmişti.

Fatih Ürek, Demet Akalın’ı sildi!

Hal böyleyken canlı yayına katılan Fatih Ürek’e; bir zamanlar çok sıkı dost olduğu ancak şimdi küs olduğu Demet Akalın’ın bu röportajı “Söylemezsem Olmaz” canlı yayınına bağlanan Fatih Ürek’e soruldu. Küs olduğu eski arkadaşının verdiği röportajı yorumlayan Fatih Ürek Demet Akalın hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.

YouTube video

‘’Bana en çok dokunan ne oldu biliyor musunuz? Bu çocuk mevzusu beni o kadar çok üzdü ki, bir insan bu kadar kötü kalpliyse benim hayatımda olamaz dedim. Ben Hira’ya niye beddua edeyim. Hemen kavgalarda bel altı vuruyor.”

Cenk Eren, Seren Serengil’i yalancılıkla suçladı!

Fatih Ürek pandemi sürecinin kendisini çok etkilediğini kabul edip şu sözleri ekliyor.

“Hepimiz aynı dertten mustaribiz hepimiz öyle olduk; ama yapacak bir şey yok kimseleri suçlayamayız. Dünyanın başına gelen çok sancılı bir süreç oldu. Biz Kurallara uymak zorundayız. Zaten devletimiz bunun planını yapacak. Yapmaya başladı.”

‘’Lütfen beni şu an dinleyen bütün seyirciler dinleyicilerden tekrar rica ediyorum. Allah aşkınıza sosyal mesafenizi koruyun ya zaten kurtulacağız şu maskenizi takın ya”dedi.

Demet Akalın, Cenk Eren ve Bendeniz polemiğinde ikinci perde!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.