Demet Akalın, Cenk Eren ve Bendeniz polemiğinde ikinci perde!

Cenk Eren, Demet Akalın ve Işın Karaca’nin pandemi döneminde maddi kayıplarından bahsettikleri röportajın yankıları sürmeye devam ediyor. Sosyal medyada özellikle Demet Akalın’la çok fazla dalga geçilirken, Şarkıcı Bendeniz’ de röportajda söylenenlere oldukça sert sözler sarfetmişti.

Dün programa telefonla bağlanan Cenk Eren, Bendeniz’e cevap verirken Seren Serengil’le aralarında sert tartışmalar yaşandı. Cenk Eren, Serengil’i röportajı okumadan konuştuğunu ve yalancılıkla suçladı. Bunun üzerine ortam çok gerildi. Cenk Eren’i saygısızlık yapmakla itham eden Serengil, Bendeniz için ‘’Üslübu yanlış olsa da söyledikleri doğru’’ dedi.

Tüm bu gelişmeler üzerine bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz’a bağlanan Bendeniz, sözlerinin arkasında olduğunu, bu tarz söylemlerin çözüm değil sadece insanları gerdiğini, Cenk Eren’in bahsettiği çözümlerin akıl karı olmadığını belirtti. Kendisini polemik yaparak gündeme gelmekle suçlayan Eren’e cevap veren Bendeniz, ‘’ Benim 140 tane parçam var. Bugüne kadar 26 yıldır hiç polemiğe girmedim. Bir sanatçının yıldızı hiçbir zaman sönmez. Burada sanatçının altını çizmek istiyorum’’ dedi.

YouTube video

AĞLAYA AĞLAYA KOLİ ALMAYA GELEN İNSANLAR VAR!

Demet Akalın’ın geçinmekte zorlandığını belirtmesine de cevap veren Bendeniz, ‘’Benim isimlerle sorunum yok ancak çok fazla mağdur insan ve sektör var. Ağlaya ağlaya koli almaya gelen insanlar var. Bu konuşmaları o yüzden doğru bulmuyorum’’ şeklinde konuştu.

Cenk Eren, Seren Serengil’i yalancılıkla suçladı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.