Farah Zeynep Abdullah’tan Camdaki Kız’a transfer açıklaması

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde sezon finaline kısa bir süre kala ayrılarak yeni projelerde yer alacağı iddia edilen Farah Zeynep Abdullah’ın Camdaki Kız dizisine transfer olacağı gündeme getirildi.

Farah Zeynep Abdullah Camdaki Kız dizisiyle ekranlara dönecek iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan ve Türkiye’de oldukça ilgi gören Masumlar Apartmanı dizisinden geçtiğimiz sezon sürpriz bir vedayla ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katılacağı iddia edildi.

CAMDAKİ KIZ İDDİASINA CEVAP VERDİ

Twitter’da yaptığı açıklamalar ve diyaloglarıyla gündeme damga vuran Farah Zeynep Abdullah, Camdaki Kız iddiasına cevap verdi. Abdullah, “Camdaki Kız’a gelmiyorum” dedi.

DİYALOGLARI GÜNDEM OLDU

Farah Zeynep Abdullah, Twitter’da Birsen Altuntaş’ın Twitter’da gündeme getirdiği Masumlar Apartmanı’ndan ayrılık iddialarına verdiği ilginç cevaplarla gündeme damga vurmuştu.

Ünlü oyuncu, Altuntaş’ın “Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldı. Yeni iş tekliflerini değerlendiriyor” iddiasına “Yoo” mesajıyla karşılık vermişti. Ancak gazeteci iddiasında ısrar edince ikili arasında ilginç bir diyalog ortaya çıktı.

“HOR ŞOKONUN OLTONDO BOR GORÇOK YOTOR FOROHÇOĞOM”

Altuntaş’ın “Yoo mu? İş görüşmesi yapan dublörün o zaman” deyince Abdullah “Süper Şaka” dedi. Bunun üzerine “Her şakanın altında bir gerçek yatar atasözümüz de mevcut Farahçığım” yanıtıyla karşılaşan ünlü oyuncu bu yanıta “Hor şokonon oltondo bor gorçok yotor otosozonomoz do movcot Forohçoğom” şeklinde karşılık vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.