Fahriye Evcen’in Kuruluş Osman setinde makyajsız pozlarıyla büyük ilgi gördü

Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit’in başrolünde olduğu Kuruluş Osman setinden yeni paylaşımlar yaparak sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun makyajsız ve filtresiz paylaştığı yeni pozlarına hayranlarından beğeni yağdı.

Fahriye Evcen paylaşımları ile sosyal medyada fırtınalar estirmeye devam ediyor. Atv’nin rekortmen dizisi Kuruluş Osman’ın yıldızı Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen yeni pozları ile güzelliğini gözler önüne serdi.

Burak Özçivit’in başrol oynadığı çarşamba akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen iddialı dizisi Kuruluş Osman’ın setini ziyaret eden Fahriye Evcen, burada çekildiği yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

blank

Doğal güzelliği ile göz dolduran 34 yaşındaki ünlü isim verdiği doğal pozlar ile magazin gündeminde adından söz ettirdi.

Yaptığı paylaşımlar ile çok konuşulan Fahriye Evcen, Instagram hesabından eşi Burak Özçivit’in rol aldığı Kuruluş Osman setinden hayranlarının beğenisine sunduğu makyajsız pozlarıyla büyük ilgi gördü.

Paylaşımlarında herhangi bir filtre de kullanmayan ünlü oyuncunun, yeni pozlarına adeta beğeni yağdı.

Güzelliği ve sempatikliği ile dikkat çeken ünlü isim, cesaretinden dolayı hayranlarından övgüleri topladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.