Adriana Lima ve Nusret’in pozu olay oldu

Dünyaca ünlü bir markanın eski modeli Adriana Lima ve saltbea hareketi ile popüler olan Nusret Gökçe, ABD’de düzenlenen Dünya Boks Şampiyonası’nda yan yana poz verdi. İkilinin verdiği poz sosyal medyada konuşulurken boy farkı ise dikkat çekti.

Tuz dökme hareketi ile adını tüm dünyaya duyuran ve art arda restoranlar açarak kariyerinde ilerleyen sosyete kasabı lakaplı Nusret Gökçe ile Adriana Lima, ABD’de düzenlenen Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) süper orta sıklet şampiyonluk maçında bir araya geldi. İkili, Avni Yıldırım ile Meksikalı boksör Canelo Alvarez arasındaki karşılaşmayı izledi.

Brezilyalı ünlü model Lima, Nusret Gökçe ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. İkilinin pozu sosyal medyada olay olurken aralarındaki boy farkı dikkatlerden kaçmadı.

blank

Uzun yıllar mankenlik yapan Adriana Lima 1.79 boyunda. Nusret Gökçe’nin boyu ise 1.65. Maçtan kareler paylaşan Gökçe, Lima ile verdikleri pozu sosyal medyadan paylaşmadı.

YouTube video

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.