Fahriye Evcen’in kabusu hortladı

İranlı model Mahlagha Jaberi, Burak Özçivit’e ‘yakışıklı’ yorumu yapınca Fahriye Evcen kıskançlık krizine girmişti. Özçivit’in engellediği model, 1,5 yıl önceki olayı hatırlatarak ‘Çok incindim’ dedi.

Yer aldığı projelerle ününü dünya çapında duyuran yakışıklı oyuncu Burak Özçivit büyük bir hayran kitlesine sahip. Özçivit ayrıca model hayranlarının da markajı altında. Yoğun bir ilgiyle karşılaşan Burak Özçivit, İranlı model Mahlagha Jaberi’nin hayranlık mesajıyla gündemi sarsmıştı. Bundan 1,5 yıl önce henüz Fahriye Evcen’le nişanlı oldukları dönemde İranlı model Mahlagha Jaberi’nin ilgisine maruz kalan yakışıklı oyuncu ne yapacağını bilememişti.

PEŞ PEŞE YORUMLAR YAZMIŞTI

İranlı model, Dubai’den fotoğraflar paylaşan Burak Özçivit’e ‘yakışıklı’ diye yorum yazmıştı. Bu yorum sonrası Fahriye Evcen’in kıskançlık krizine girdiği öne sürülmüştü. Özçivit de Jaberi’yi sosyal medya hesaplarından engellemişti. Aradan onca zaman geçmişken Mahlagha Jaberi tekrar gündeme geldi.

‘BURAK PROFESYONEL BİRİ DEĞİL’

Kendisine yapılan haksızlığı unutamadığını dile getiren ünlü model, “Burak çok yetenekli bir aktör. Rol aldığı dizideki performansı dikkatimi çekmişti. Hayranı olmuştum. Kendisine Instagram’dan ‘sizi seviyoruz’, ‘yakışıklı’ gibi yorumlarda bulundum. Yorumlarımdan hemen sonra beni engelledi. Onun profesyonel bir ünlü olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir ünlü, fanı iyi bir yorum yaptı diye onu engellemez. Bu bir hata mıydı bilmiyorum ama beni incitti” dedi. İki aylık hamile olan Fahriye’nin bu durum karşısında tavrının ne olacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.