Eylem “Sersem” şarkısıyla sevenleriyle buluşmaya geliyor

2006 yılında Amman şarkısıyla milyonların gönlünde taht kuran Eylem şimdi Sersem şarkısıyla sevenleriyle buluşmaya geliyor.

Amman şarkısıyla “Salla Dertleri” diyen Eylem yeni şarkısı “Sersem” ile saf aşkı unutmuş, bencil, egosundan kopamayan erkeklere gönderme yapıyor. Şarkının Söz & Müzik ve aranjesi Okan Akı’ya klibin yönetmenliği Erhan Asan’a ait. Sersem şarkısı 10 Mayıs tarihi itibariyle tüm dijital platformlarda ve tv müzik kanallarında.

“Beni unutmadıklarını biliyorum ben de unutmadım ve çok özledim” diye sevenlerine seslenen Eylem “Hem Türkçe hem de İngilizce şarkılar yapmaya devam edeceğim.” dedi. Sahnesinin vazgeçilmezi olan kıpır kıpır dansıyla seyircisine nerede kalmıştık dercesine göz kırpıyor

Türkiye de olmadığı dönem İngiltere’de müzik kariyerine devam etti. Eylem’in o dönem yaptığı İstanbul şarkı merakla takip edilen Amerikan dizisi Homeland’in 5.sezon 1 Bölüm müziği oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.