“Ev Yapımı” dizisi, bir rekora imza atmaya hazırlanıyor

Oyuncuların kendi evlerinde kendi imkanlarıyla çektikleri EV YAPIMI dizisi, bir rekora imza atmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşan EV YAPIMI dizisi, yine ses getirecek bir ilke imza atacak. Perşembe günleri ekrana gelen dizinin bu hafta iki bölümü birden seyircilerle buluşacak.

Senaryosunu Birol Güven’in kaleme aldığı Ev Yapımı dizisinin oyuncuları, iki bölümü aynı anda çekmek için günlerdir hummalı bir çalışma içerisindeler.

blank

Bu hafta bir rekor denemesi yaptıklarını söyleyen Birol Güven “Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde, dışarıdan hiçbir teknik ve ekipman yardımı alamadığımız günlerde iki bölüm çekiyoruz. Hepimiz evdeyiz; tüm ekip arkadaşlarım çok çalışıyor. Amacımız sizleri gülümsetmek” diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.