Estetik Cerrah Dr. Nebil Aydın’ın yasak aşkı gündem oldu

Amerika’da yaşayan Türkiye doğumlu 5 çocuk babası Estetik Cerrah Dr. Nebil Aydın’ın yasak aşkı ülkede gündem oldu.

New Jersey eyaletinde yaşayan birkaç kadının kişisel ve profesyonel yaşamlarına odaklanan “New Jersey’in Gerçek Ev Kadınları” adlı programa katılan Aydın’ın 44 yaşındaki eşi Jennifer Aydın, yasak aşk iddialarına daha fazla dayanamadı. 10 yıl önceki aldatılma olayını bilmesine rağmen, konunun programdaki yakın arkadaşı tarafından ortaya atılmasıyla zor günler geçiren Jennifer Aydın, “Türkiye’deki anneme söz verdim, bu işi ortaya döken kişinin takipçisi olacağım” dedi

Amerika’da yaşayan Türkiye doğumlu ünlü, yaşadığı yasak aşkla eşinin katıldığı tv şovunun en çok konuşulan ismi oldu. Aydın çifti, Jennifer Aydın’ın katıldığı New Jersey’in Gerçek Ev Kadınları isimli reality şovda ortaya çıkan eski aldatılma hikayesiyle zor günler geçiriyor.

Estetik Cerrah Dr. Nebil Aydın - Jennifer Aydın
Estetik Cerrah Dr. Nebil Aydın – Jennifer Aydın

Evlilikleri çatırdadı

New Jersey eyaletinden yayın yapan bir tv kanalındaki reality televizyon programı “New Jersey’in Gerçek Ev Kadınları”, 2009 yılından bu yana ülkede merakla izleniyor. Aydın ailesinden Jennifer Aydın, programın son dört sezondur oyuncuları arasında yer alıyor. Ancak 5 çocuk sahibi Aydın çiftinin evliliği programda son iki sezondur yaşananlar nedeniyle zarar gördü.

Yakın arkadaşı sırtından vurdu

Programın ana konusu haline gelen ve iki sezondur tartışılan aldatılma hikayesinin baş aktörü ünlü Estetik Cerrah Nebil Aydın… Programda 10 yıl önce hamile eşini bir ilaç mümessiliyle aldattığı iddiası ortaya atılan Nebil Aydın, uzun süredir sessizliğini koruyor. Olayın ortaya çıkmasıyla psikolojisi bozulan Jennifer Aydın ise hemen her programda gözyaşlarına boğuluyor. Aydın’ı üzen konulardan biri ise bu eski aile sırrını ortaya döken kişinin programdaki yakın arkadaşı Margaret Josephs olması. Jennifer Aydın’ın, aile sırrını açığa çıkaran yakın arkadaşı Margaret Joseps’le programın bir bölümünde kavga ettiği görüntüler de izlenme rekoru kırdı.

Türkiye’deki annesine söz verdi

Jennifer Aydın’ın Türkiye’deki annesi Josephine Altınel ile yaptığı telefon görüşmesi de programa damga vurdu. Evlatlarının 10 yıl önce yaşadığı kötü deneyimin açığa çıkmasında payı olan Margaret Josephs’e kızgın olan Altınel, kızından bu işin peşini bırakmamasını istedi. Aydın da annesine söz vererek “Türkiye’deki anneme söz verdim, bu işi ortaya döken kişinin takipçisi olacağım” dedi.

“Tek isteğim ailemi korumak”

Jennifer Aydın, program formatı kapsamında kardeşi ile yaptığı bir röportajda da aldatılma hikayesinin yeniden gündeme gelmesi ile evliliğini sorguladığını söyledi. Aydın “Önceden devam etmeye karar verdiği” bu ilişkiyi aradan bunca yıl geçtikten sonra sorgulamanın kendisini yıprattığını ve bununla nasıl başa çıkacağını bilmediğini de ifade etti. Aydın programın bir bölümünde de “Şimdi fikrimi değiştirmemin uygun olup olmadığını” bilmiyorum itirafında bulundu.

Jennifer Aydın, aile sırlarının ortaya dökülüp programda sürekli ön plana çıkmasıyla birlikte evliliğinde büyük sıkıntı ve güvensizlikle karşı karşıya kaldığını ve tek isteğinin ailesini korumak olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.