‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcısından ünlülere darbe ayarı

Raci Şaşmaz, darbe girişimi sonrasında demokrasiye sahip çıkmayan ünlülere sert çıkıştı: Darbeye açık bir şekilde karşı çıkmayan oyuncularla çalışmayacağım ve işlerine de engel olacağım.

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yapımcısı Raci Şaşmaz, demokrasiye sahip çıkmayan ünlüleri veto etti! 15 Temmuz günü yaşanılan darbe girişimi sonrasında halk meydanlara inerken, ünlü isimlerin kendi kabuğuna çekilmesine tepki gösteren Şaşmaz, şu sözlerle tavrını gözler önüne serdi.

Engel olacağız

Darbeye açık bir şekilde karşı çıkmayan, demokrasiden yana net bir tavır almayan FETÖ’nün kanlı kalkışmasının ve Türkiye’nin geleceğine kast eden bu terör örgütünün idrakinde olmayan hiçbir oyuncuyla çalışmayacağımı ve diğer yapımcılarla da çalışmalarına engel olacağız. Tüm ekip ve oyuncularımızdan konu hakkında net açıklamalar yapmasını istiyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.