Ciner Grubu’ndan darbe girişimine sert tepki

Cumhuriyet, milli irade ve demokrasi vurgusu…

15 Temmuz 2016 günü Türkiye Cumhuriyetimiz ve demokrasimiz tarihinde görmediği bir hain darbe saldırısına uğramış, Cumhuriyet’in ve milli iradenin kutsal mekanı Millet Meclisimiz Cumhuriyet’e ve millete ait uçaklarla bombalanmış, devletin ve milletin birliğinin sembolü Cumhurbaşkanlığı Makamı ve Sayın Cumhurbaşkanımızın şahsı ve ailesi hain suikast girişimine maruz kalmıştır. Aynı şekilde milletimizin canına kastedilerek tanklarla toplu cinayetler icra edilmiştir.

Devletimize ait kurumlar içine sızmış darbe heveslisi terörist unsurlarca gerçekleştirilen bu menfur ihanet girişiminin, başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın kararlı ve dirayetli liderliğinde aziz milletimizin dünya demokrasi tarihine geçecek demokratik direnişi ile püskürtülmüş olması bu şer girişiminin hayırlı bir neticesi olarak tecelli etmiştir.

Darbeye karşı milletimizin bu onurlu demokratik direnişinde yer alan tüm resmi-sivil kurum kuruluşlar ve mensupları ile aziz milletimiz her türlü övgüyü ve takdiri hak etmektedir.

Bizler Ciner Grubu olarak; gerek medya kuruluşlarımızla ve gerekse diğer kuruluşlarımız ve mensuplarımız ile birlikte bu sürecin başından itibaren kararlılıkla gösterdiğimiz gibi bundan sonra da Cumhuriyetimizin, milli iradenin, demokrasimizin ve hukukun üstünlüğünün yanında yer almaya devam edeceğimizi milletimize beyan ediyor ve milletimizin demokrasi zaferini kutluyoruz.

Ciner Grubu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.