Eski kara kuvvetleri komutanı Aytaç Yalman koronavirüsten öldü

Başhekimlik’ten yapılan açıklamaya göre “Eski kara kuvvetleri komutanı Aytaç Yalman korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti, eşi de korona virüs nedeniyle tedavi altında…” denildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (eski GATA) hayatını kaybeden eski Jandarma Genel Komutanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aytaç Yalman hakkında başhekimlik açıklamada bulunuldu. Başhekimlik, “Aytaç Yalman’ın corona virüs nedeniyle öldüğü kanaati oluşmuştur” ifadelerini kullandı.. Aytaç Yalman’ın eşi de koronavirüs tedavisi görüyor.

Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde (eski GATA) hayatını kaybeden eski Jandarma Genel Komutanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Aytaç Yalman’ın koronavirüsten öldüğünü iddia etmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.