Ersay Üner ve Şükran Ovalı “Güm” için kamera karşısına geçti

Popüler müziğin dahi ismi Ersay Üner, Selam şarkısının klibi ile başladığı üç kliplik hikaye anlatımına ”Güm” şarkısının klibi ile devam ediyor.

İlk klipte sanatçıya başarılı oyunculuğu ile eşlik eden Şükran Ovalı, ”Güm” klibinde de sorgu odası sahnelerindeki etkileyici performansı ile beğeni topluyor.

blank
Ersay Üner – Şükran Ovalı

Söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan Güm şarkısının klibi için Bedran Güzel yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Ersay Üner, oyunculuğu ile de izleyenleri ekrana kilitliyor. Ümraniye Platoları’nda çekimi tamamlanan ve görüntü yönetmenliğini Veli Kuzlu’nun üstlendiği klipte, yaklaşık 30 kişilik bir set ekibi çalıştı.

Ersay Üner‘in yeni klibi ”Güm”, 21 Ocak tarihinde SM Production&DMC etiketiyle müzik kanallarında ve tüm dijital platformlarda yerini alacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.