Selami Şahin hakkında şoke eden iddia!

Ünlü radyocu Eftalya Nur Öktem, katıldığı bir magazin programında ünlü şarkıcı Selami Şahin hakkında şaşırtan iddialarda bulundu.

2. Sayfa’nın canlı yayın konuğu olan ünlü radyocu Eftalya Nur Öktem, Rafet El Roman‘ın ona DM’den yazmasını ifşa etmesiyle konuşulmuştu. Bu tip olaylarla sık sık karşılaştığını söyleyen Eftalya, yine çok şaşırtacak bir isimle gündeme bomba gibi düştü.

Eftalya Nur Öktem açıklamasında Rafet El Roman‘ı attığı mesajlar yüzünden engellediğini de açıkladı. Ancak ünlü radyocunun en dikkat çeken açıklaması Selami Şahin hakkındaki iddiasıydı.

blank

Radyocu, şarkıcı Selami Şahin‘den mesajlar aldığını ve ona yakışmayacak tavırlar sergilediğini iddia etti. Selami Şahin‘in adını vermeden olayı anlatan Eftalya, kısa süre sonra gelen tahminler üzerine bu kişinin o olduğunu açıkladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.