Engin Altan Düzyatan’ın son paylaşımı sosyal medyayı ikiye böldü!

Oyuncu Engin Altan Düzyatan, 5 sezon boyunca başrol oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinin final yapmasının ardından imaj değiştirmişti. Düzyatan’ın yeni imajıyla paylaştığı son fotoğraf sosyal medyayı ikiye böldü.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz aylarda ‘Kurşun’ adlı yeni dizisi için imaj değiştirdi. Uzun saçları ve sakallarından vazgeçen Düzyatan’ın yeni imajına sevenleri ise bir türlü alışamadı. Bugün Instagram hesabından yeni haliyle yeni bir fotoğraf paylaşan oyuncuya hayranlarından yine bir çok yorum geldi.

blank
Engin Altan Düzyatan

İKİYE BÖLÜNDÜLER

Engin Altan Düzyatan’ın bazı takipçileri, “Eski sakallı halini hatırlıyorum da, bu çok kötü olmuş” ve “Diriliş’teki sakallı halin daha güzeldi gerçekten” şeklinde yorumlar yaptı.

Öte yandan oyuncuya destek de geldi. Düzyatan’ın yeni haline yavaş yavaş alışan bazı hayranları da, “Nereden bakarsan bak adam karizma” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.