Engin Akyürek’ten aşk sorularına cevap yok!

‘Sefirin Kızı’ dizisiyle yeni sezonda ekranlara dönecek olan oyuncu Engin Akyürek’in, modacı Nevbahar Doyuran ile aşk yaşadığı iddia edilişti. Dün gece Suadiye’de görüntülenen Akyürek’e bu iddialar soruldu.

Dün gece saatlerinde Suadiye’de bulunan bir mekandan çıkarken objektiflere yansıyan oyuncu Engin Akyürek, magazin muhabirlerinin soruları karşısında “İyi akşamlar” diyerek hızlı adımlarla aracına yöneldi. Arabanın kapısını açamayan yakışıklı oyuncu art arda gelen sorulara karşılık olarak “Arkadaşımızın doğum günü vardı. Onun için geldik. Çok şükür iyiyiz.” yanıtını verdi.

blank
Engin Akyürek

AŞK SORULARINA YANIT YOK

Son olarak moda tasarımcısı Nevbahar Doyuran ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Engin Akyürek, mekandan bir erkek arkadaşı ile ayrılırken özel hayatı hakkında yöneltilen sorulara kural bozmayarak yanıt vermedi. Ünlü oyuncu, gazetecilere “Hayırlı geceler, sağ olun.” dedikten sonra aracıyla mekandan ayrıldı. Engin Akyürek ve Nevbahar Doyuran’ın 1 yıl önce aşk yaşamaya başladıkları iddia edilmişti. İkilinin basına görüntü vermemek için Akyürek’in evinin de bulunduğu Anadolu Yakası’nda görüştüğü de konuşulanlar arasındaydı.

İŞTE! Engin Akyürek’in sır gibi sakladığı sevgilisi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.