İŞTE! Engin Akyürek’in sır gibi sakladığı sevgilisi!

Türkiye ve Ortadoğu’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncu Engin Akyürek’in sır gibi sakladığı sevgilisi ortaya çıktı.

Adı geçen yıl güzel oyuncular Cansu Dere ve Bestemsu Özdemir’le anılan Engin Akyürek’in kalbinin gerçek sahibi belli oldu. Özel hayatını objektiflerden uzak yaşamaya özen gösteren Engin Akyürek’in, bir yıldır moda tasarımcısı Nevbahar Doyuran ile birlikte olduğu iddia edildi.

Engin Akyürek ve Nevbahar Doyuran ilişkisini ilk gündeme getiren gazetemag.com sosyal medya hesabından bu ilişkiyi duyurmuştu!!!

GÖRÜNTÜ VERMEMEK İÇİN ANADOLU YAKASI’NDA GÖRÜŞÜYORLAR

Takvim gazetesinin haberine göre; ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışan ikili, birlikte görüntü vermemek için Anadolu Yakası’ndaki sakin mekanları tercih ediyor. İddiaya göre; ikili, Anadolu Yakası’nda buluştukları mekanlara ayrı ayrı giriş-çıkış yapıyor. Engin Akyürek’in kalbini çalan güzel modacı, aynı zamanda yogayla da ilgileniyor.

blank
Nevbahar Doyuran

MODA TASARIM MEZUNU

Engin Akyürek, bugüne kadar sevgilisini gizlemeyi başarsa da gizemli aşkının kimliği de ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncunun kalbini çalmayı başaran Nevbahar Doyuran, İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarım mezunu.

ÜNLÜ BİR MODA MARKASINDA ÇALIŞIYOR

New York’taki Fashion Institute of Technology’de yine aynı bölümle ilgili dört yıl eğitim alan güzel tasarımcı, şu sıralar ünlü bir moda markasında çalışıyor. Şimdiye kadar hiç aşkıyla görüntülenmeyen Engin Akyürek’in, Nevbahar Doyuran ile objektif karşısına geçip geçmeyeceği ise merak konusu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.