Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’i konuk etti

Ahmet Mümtaz Taylan’ın ünlü konukları, NTV ekranlarında Empati’de her hafta başka hayatlara gidip, haberlere konu olmuş, tarihe geçmiş, insan hikayelerini görüp, onların yaşadıklarıyla, acılarıyla, mutluluklarıyla, aşklarıyla, gözyaşlarıyla; hayatlarıyla empati kuruyorlar. Ünlü konuklar yaşanmış hikayelerle empati kurarken, bambaşka hayatları, bambaşka gerçekleri ortaya çıkarıyorlar.

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın üstlendiği programda Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve “sen olsan ne yapardın” diye soruyor.

Empati’nin yeni bölümünde Ahmet Mümtaz Taylan, ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’i konuk etti.

BABAYI KAYBETMENİN YAŞI YOK, DÜN OLSA YİNE ERKEN KAYBETTİM DERDİM
Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Kolçak Köstendil’e “Babanı erken yaşta kaybettin” sorusunu yöneltince, Köstendil’in duygusal cümleleri ortaya çıktı.

Köstendil “Babayı kaybetmenin yaşı yok. Dün olsa yine erken kaybettim derdim. Ben 20 yaşındaydım, ama 6 yaşında kaybetmiş bir çocuk, ne erken yaşı diyebilir. Sağ olsaydı şu anda ve dün vefat etseydi, erken kaybettim derdim, doyulmaz çünkü. Kendi çocuğun olduğu zaman, hadi ya baba bu kadar seviyor muydun beni ya, bu kadar seviyordun diye düşünüyorsun! Çocuğun olunca anlarsın diyorlar ya, maalesef öyle oluyor.

Benim babam çok yoğun bir insandı döneminde Osmangazi Belediye Başkanı Yardımcısıydı, Fen İşleri Müdürü’ydü; deli gibi çalışan bir adamdı, hep çok yoğundu ve bizim Bursaspor’da idmanlarımız uzaktaydı, 40 dakika falan gidersin yani. Her idman kale arkasından gelir idmanı izler, işine geri dönerdi. Şu an anlayabiliyorum, ne büyük bir olay…” cümleleriyle babasına olan minnetini, özlemini ve sevgisini anlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.