Emine Bulut cinayetiyle ilgili bir tepki de Hazal Kaya’dan geldi

Kırıkkale’de Türkiye’yi ayağa kaldıran Emine Bulut cinayetiyle ilgili bir tepki de ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan geldi.

Kızının yanında eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetiyle ilgili Türkiye ayağa kalktı. Ünlü ünsüz milyonlarca kişi vahşice işlenen cinayete tepki gösterdi.

O tepkilerden birisi de ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan geldi. Kaya, Twitter’dan paylaştığı mesajda “Durdurun bu cinayetleri artık!” diye seslendi.

Kırıkkale’de işlenen cinayette, 38 yaşındaki Emine Bulut, 6 gün önce eski eşi tarafından 10 yaşındaki kız çocuğunun yanında bıçaklanarak öldürülmüştü. Emine Bulut’un olay anında çekilen son anlarının yer aldığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Bulut “Ben ölmek istemiyorum” derken, kızı F.B.B.’nin ise “Anne lütfen ölme” sözleri Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı.

Kaya’nın paylaştığı mesaj bir çok kullanıcı tarafından beğenilerek retweet edildi. İşte o mesaj;

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.