“Elvis” filmine özel bir gösterim düzenlendi

Biletinial, Rock ‘N’ Roll müziğin efsane ismi Elvis Presley’nin hayatını konu alan “Elvis” filmi için Torun Center CineTech Sinemaları’nda özel bir gösterim düzenledi. Şanslı Biletinial takipçileri ve özel davetliler ise, filmi herkesten önce görmekle kalmadı, hediyeler kazanma şansı da yakaladı.

Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, bu yazın en beklenilen filmlerinden birinin ön gösterimini 22 Haziran tarihinde gerçekleştirdi. Bu defa Biletinial’ın şanslı takipçileri, müziğin efsanevi ismi Elvis Presley’nin hayatını konu alan “Elvis” filmini herkesten önce sinema perdesinde izledi.

Biletinial’ın 22 Haziran’da Torun Center CineTech Sinemaları’nda gerçekleştireceği ön gösterimde, katılımcılar özel hediyeler kazanma şansı yakaladı. 300’den fazla sinema, 2000’den fazla salon ve 220.000’den fazla koltuk kapasitesiyle sinema sektörünün lider biletleme platformu Biletinial, özel gösterimde şanslı takipçilerine Elvis Presley plağı hediye etti.

blank

Elvis filmi, Rock ‘N’ Roll müziğinin kralı Elvis Presley’nin hayatını konu ediyor. Filmde Elvis Presley’nin hayat yolculuğu Austin Butler’ın harika performansı ile sinema perdesine aktarılıyor. İki Oscar ödülü sahibi Tom Hanks’in canlandırdığı, Presley’i keşfeden ve müzik yolculuğunda yanında yer alan esrarengiz menajeri Albay Tom Parker’ın anlatımı ile şekillenen film, onun Elvis ile olan karmaşık ilişkisine odaklanıyor. Presley’nin şöhrete kavuşması ile yıldıza dönüşmesi arasında geçen yirmi yılı aşkın sürede ikilinin başından geçenleri gözler önüne seriliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.