Elon Musk’ın ‘şeytanın planı’ dediği babasının üvey kızıyla ilişki yaşadığı ortaya çıktı

Elon Musk’ın ‘şeytanın planı’ dediği babasının üvey kızıyla ilişki yaşadığı ortaya çıktı!

Mailonline’ın haberine göre, Tesla ve SpaceX şirketlerinin CEO’su Elon Musk’ın 72 yaşındaki üvey babası Errol, 30 yaşındaki üvey kızı Jana Bezuidenhout’tan çocuk sahibi oldu. Güney Afrikalı bir iş adamı olan Errol, Jana’nın annesiyle evlendiğinde Jana henüz 4 yaşındaydı.

Errol, Mailonline’a verdiği mülakatta 18 yıl evli kaldığı ve 2 çocuk sahibi olduğu eski eşi hakkında, ‘Jana’nın annesi Heide’yi güçlükle hatırlıyorum’ ifadesini kullandı.

blank
Errol Musk

​’ERROL, JANA İÇİN BİR BABAYDI’

Gazeteye konuşan aileye yakın bir kaynak olayla ilgili olarak “Errol Jana’yı hamile bıraktı. Çocuğunun babası o. Halbuki o, Jana için de bir babaydı” ifadesini kullandı. Gazetenin ulaşmaya çalıştığı Jana ise, konuyla ilgili konuşmayı reddetti.

Errol Musk

‘ŞEYTANIN ÜZERİNDE AYRINTISIYLA DÜŞÜNDÜĞÜ BİR PLAN’

Musk, babası hakkında, “Benim babam, şeytanın üzerinde ayrıntısıyla düşündüğü bir planıdır. O, aklınıza gelebilecek her türlü kötülüğü yapmış birisidir. O kadar kötüdür ki inanamazsınız” demişti.

Errol Musk ise, “İşlerimin yoğunluğu nedeniyle ne ben, ne de 3 çocuğumuzun annesi Maye, Elon ile çok fazla ilgilenemedik. Ama Elon’ın artık büyümesi gerekiyor. Şımarık bir çocuk gibi davranıyor. İstediğini alamadığı için şimdi bana ‘Şeytan’ diyor” sözleriyle oğluna yanıt vermişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.