Eliz Sakuçoğlu: Bu örgütlenmiş saldırının hesabını soracağım

Murat Boz’un fanları tarafından Instagram hesabı kapattırılan Eliz Sakuçoğlu, beyazlar içinde basın açıklaması yaptı.

Ünlü stilist ‘Taciz seviyesine gelen bu örgütlenmiş saldırının hesabını soracağım’ dedi.

BAŞINA GELENLERİ YORUMLADI

Ünlü stilist Eliz Sakuçoğlu bir röportajda “Tek eşliliğe inanmıyorum. Aldatılmayı her türlü kabul ederim” demişti. Bu açıklamanın ardından Sakuçoğlu’nun bir dönem aşk yaşadığı Murat Boz’u oyuncu Engin Öztürk’le aldattığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu gelişme sonrası harekete geçen Murat Boz’un hayranları ünlü stilistin Instagram hesabını şikayet ederek kapattırdı. Bu duruma içerleyen Eliz Sakuçoğlu önceki akşam Kabataş İskelesi’nde basın açıklaması yaptı.

‘ÜNLÜ BİRİ DEĞİLİM İNSANIM’

Beyazlar içerisinde kameraların karşısına geçen Sakuçoğlu, “Beyazlar içindesiniz. Sizin için özel bir anlamı var mı?’’ sorusu üzerine, “Benim için tertemiz, yepyeni bir sayfa açmak. Kendi küllerinden doğduğum bir gün benim için’’ dedi ve hazırlamış olduğu yazılı metni basın mensuplarına okudu. “Bu saldırıyı yapanları açıklayacak mısınız?’’ sorusuna karşılık da, “Bu saldırıyı kimin başlattığının hiçbir önemi yok. Bir kitap yazıyorum ve hepsini orada anlatacağım. Son olarak şunu eklemek istiyorum. Ne ünlü bir stil danışmanıyım. Ne ünlü bir fotomodelim. Ne bir sosyetik güzelim. Ünlü diye önüne koyduğunuz hiçbir sıfat ben değilim. Ben sadece Eliz Sakuçoğlu’yum. Her şeyden önemlisi insanım” şeklinde cevap verdi.

Eliz Sakuçoğlu, açıklamasını telefondan açarak okudu.

İŞTE O YAZILI METİN

Ne kadar önemliymişim. Sanki ülkenin en çok merak edilen kişisi benim. İtiraf etmeliyim ki şu son bir haftada yaşadığım haksızlığı hayatımın hiçbir döneminde yaşamadım. Instagram hesabım, telefonum, mesajlarım, maillerim, hayatımda bana özel olan ne varsa hepsi hacklendi ve aynı anda çalındı. Hesabımın Instagram tarafından kapatıldığına dair fotomontaj ile yapılmış açıklamalar onlarca gerilla hesaptan yapıldı. Ağzımdan çıkmayan, beni aşağılayan, itibarsızlaştıran cümleler başlıklara taşındı. İstediğini elde edemeyeceğini artık anlamış biri düğmeye bastı ve Eliz’e saldırı tam gaz başladı. Yıllardır alttan alta devam eden bu saldırı karşısında, sessizliğim zayıflıkla karıştırıldığı için, bugün artık ciddi bir taciz seviyesine gelmiş bu “örgütlenmiş” saldırının hesabını hem mahkemede hem de yeni çıkacak kitabımda soracağım. Sen bana rüzgarlar ver, ben sana fırtına hediye edeceğim. Zor günler yaşıyorum ama güçleniyorum. Sadece teşekkür etmek istedim. Şükürler olsun ki gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir alışkanlığı var.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.