‘Elimi Bırakma’ ikinci sezon ilk bölümüyle yarın TRT 1’de!

TRT 1’in sevilen dizisi “Elimi Bırakma”, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Yapımcılığını Üs Yapım – Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Hakan İnan ve Mücahit Akyoldaş’ın yaptığı, senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan’ın kaleme aldığı “Elimi Bırakma”, yeni hikayeleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam edecek.

Yeni sezon ilk bölümü merakla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümü yine nefesleri kesecek.

blank
Alina Boz
Alp Navruz

Merakla beklenen dizinin 44. bölümünde neler olacak:

Azra ve Cenk’in en mutlu günlerini karanlığa döndüren gerçekler onları acı içerisinde bırakır. Cenk’in aldığı büyük karar hem Çelen ailesi için hem de Azra için yeni bir dönem başlatacaktır. Acıları ile yoğrularak büyüyen Azra, yeniden ayağa kalktığında hayatın ona nasıl sürprizler hazırladığını bilmemektedir.
Sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaşan Cenk’in hikâyesini anlatan Elimi Bırakma’nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert ve Nihat Altınkaya gibi ünlü isimler paylaşıyor.

TRT1’in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, her pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00’de TRT1’de.

Elimi Bırakma’nın yeni sezon afişi yayınlandı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.