Elimi Bırakma’nın yeni sezon afişi yayınlandı!

TRT 1’in yapımını Üs Yapım’ın, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal’ın üstlendiği sevilen dizisi Elimi Bırakma, ekrana gelmek için gün sayıyor.

Başrollerini Alp Navruz, Alina Boz, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Dolunay Soysert, Emre Bey ve Seray Gözler’in paylaştığı dizi ikinci sezon ilk bölümüyle 8 Eylül’de izleyici karşısına çıkacak. Yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gören Elimi Bırakma’nın yeni sezon afişi de yayınlandı.

Azra ve Cenk’i neler bekliyor?

Geçtiğimiz sezon aşkları hayranlıkla izlenen Azra ve Cenk’in yeni bölümlerde neler yaşayacağı şimdiden merak konusu. Yayınlandığı ilk günden beri geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizi, sevenlerine yine etkileyici bir hikaye sunacak.

blank
Elimi Bırakma

Heyecanla beklenen dizinin ikinci sezon künyesi ise şöyle;

Yapım: Üs yapım
Yapımcı: Süreyya Önal
Yönetmenler: Hakan İnan, Mücahit Akyoldaş
Hikaye: Ayşe Işıkmen, Selin Yaltaal
Senaryo: Rahşan Çiğdem İnan
Oyuncular: Alp Navruz (Cenk), Alina Boz (Azra), Dolunay Soysert (Sumru), Nihat Altınkaya (Barış), Ebru Aykaç (Serap), Gökçe Yanardağ (Hülya), Emre Bey (Arda), Buse Meral (Damla), Yüksel Ünal (Ferhat), Hakan Atalay (Gürkan), Emre Bulut (Ersoy), İpek Çiçek (Gözde), Sıla Sade (Tanem) ve Seray Gözler (Feride)

Elimi Bırakma, yeni sezon ilk bölümüyle 8 Eylül Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de!

“Elimi Bırakma” ikinci sezonu ile çok konuşulacak!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.