Ekranlara dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin’in rol arkadaşı da belli oldu

Geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta Golden Globe’un partisine katılan Kerem Bürsin ekranlara Hayaller ve Hayatlar dizisi ile dönüyor. Bursin’e yeni dizisinde Yiğit Kirazcı eşlik edecek.

Son olarak Muhteşem İkili dizisinde rol alan Kerem Bürsin yine bir internet projesiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, Yaşamayanlar’ın ardından NGM Yapım’ın beIN CONNECT için çekeceği Hayaller ve Hayatlar dizisinde başrol oynayacak.

Dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ile Ayşe Kutlu yazıyor. Çekimlerine ocak sonunda başlanması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Kerem Çakıroğlu oturacak.

blank

Dizinin ikinci belli olan oyuncusu ise son olarak ‘Aşk Tesadüfleri Sever 2’ filminde başrol oynayan Yiğit Kirazcı… Dizideki 4 şehirli genç kadın rollerini kimlerin canlandıracağı ise merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.