Ege “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ile dinleyicisiyle buluşuyor

Özlediğiniz ses EGE, bize iyi gelecek bir o kadar da bizi sorgulamaya ve düşünmeye itecek yeni projesi EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ ile dinleyicisiyle buluşuyor.

Her döneme hitap eden EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ, günümüzde yaşadığımız toplumsal sorunlara bakmak isteyip belki de bakmaya cesaret edemediğimiz bir pencereden bakmamızı sağlarken, sanatında gücünü kullanarak, bugünün eleştirisini en çarpıcı şekilde yeni bir düzenleme ile yapıyor.

Herkesin bildiği anonim bir eser olan EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ Ege’nin topluma farkındalık yaratacak bir selamı niteliğini taşıyor. Toplumumuz da yaşama hakkı sabote edilen herkesin bir uyanışı olacak olan şarkının video klibi bizi vicdani ve ahlaki bir iç sorgu ile başbaşa bırakıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=_p9l3I6CQ5I

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.