Ebru Yaşar ‘Sessize Aldım’ için kamera karşısına geçti

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar dinlenme rekorları kıran ‘Gel de Sevme’ albümünün üçüncü klibini ‘Sessize Aldım’ şarkısına çekti.

Yoğun istek alan hareketli parçaya Yeni Nesil Beach Peacock Şile’de Seçkin Süngüç yönetmenliğinde renkli bir klip çekildi. Çekimler yaklaşık 24 saat sürdü. Güzel sanatçı, “Albümdeki şarkılara arda arda klip çekmeye çalışıyorum. Klipleri istekler doğrultusunda hayranlarım neyi istiyorlarsa neyi talep ediyorlarsa şarkı seçimini yapıyorum” dedi.

blank

Yazın Şarkısını Kliplendiriyoruz

Klibin hikayesinden de bahseden Yaşar, “Sessize alıyoruz hayatı. Ama hani vardır ya hani böyle hem kendi hayatımıza çekiliriz. Hemde hayatı biraz sessize alırız. Herşeyden kendimizi soyutlarız. Bir tatil moduna gireriz. Bu klipte de onu anlatıyor. Artık hani kimseyle bir bağım yok. Özgür ruh ve sadece arkadaşlarımla dinleniyorum. Hiçbir şeyi kafama takmıyacam. Yeri gelicek eğlenicem yeri gelicek arkadaşlarımda sohbet halinde olacam gibi bir hikayesi var. Klibi izlesinler, klip bence çok tatlı eğlenceli neşeli bir yaz klibi oldu. Yazın şarkısını kliplendiriyoruz diyelim.” ifadelerini kullandı.

Albüm Satışları Yüzünü Güldürdü

Albüm satışlarının yine yüzünü güldürdüğünü belirten Yaşar, “Beklentilerimi çok şükür yine karşıladı. Albüm satışlarım her alanda çok güzel gidiyor. İnsanlarla aynı dili konuşuyorum ben. Çoğunlukla aynı dili konuşuyorum diyeyim. Dinleyen seven herkese çok teşekkür ederim. Çünkü zaten onlar için hazırlanıyorum. Ama kendi duygumla onların duygularının buluşması beni çok mutlu ediyor.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.