Ebru Şallı’nın eşi iş adamı Uğur Akkuş, hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı

3 yıl önce Ebru Şallı ile evlenerek adını duyuran iş adamı Uğur Akkuş, hakkında şoke eden gerçek ortaya çıktı.

Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre Ebru Şallı’nın 2019 yılında evlenip geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldığı Uğur Akkuş, yine gündemde.

Eski eşi Gonca Sağlam’ı 18 Aralık 2016’da darp edip burnunu kıran Akkuş, açılan davada basit yaralama suçundan yargılanmıştı. 1 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasından hüküm giyen Uğur Akkuş’un hakkında kesinleşmiş karar 7 Eylül 2021’de verildi.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 30. Ceza Dairesi’nin itirazını reddettiği Akkuş’un cezaevi günlerinin başladığı ortaya çıktı.

Takvim Gazetesi’nin ulaştığı belgelerde Akkuş’un 28 Şubat 2022’de Silivri Açık Ceza İnfaz Kurumu’ndan Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle ayrıldığı ortaya çıktı.

İzin süresini Şişli’deki bir AVM’deki ikematgahında geçirmesi zorunlu olan Akkuş’un ruhsatlı silahına da el konuldu.

Ünlü iş adamının İzmir’de olan eski eşi Gonca Derin’e yaklaşması da kesinlikle yasak.

Ebru Şallı ile evliliğinde kara bulutlar dolaşan ve boşanacakları konuşulan Uğur Akkuş’un ABD tatilinden döndükten sonra tutuklandığı ve cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Gonca Sağlam, iki çocuğunun basası Uğur Akkuş’la olaylı bir boşanma süreci yaşamıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.