Ebru Şallı, babası Şükrü Şallı’yı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı

Ünlü sunucu Ebru Şallı, kanser nedeniyle hayatını kaybeden babası Şükrü Şallı’yı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı.

Ebru Şallı’nın babası 64 yaşındaki babası Şükrü Şallı, uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenik düştü.

Babasının ölüm haberini alan İstanbul’da alan Ebru Şallı ilk uçakla Bodrum’a gitti. Şükrü Şallı, Güvercinlik Mahallesinde bulunan Sudi Özkan Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Mumculardaki Yeniköy Mezarlığına defnedildi. Şallı, babasını gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurladı.

‘EVDE UYURKEN MELEK OLDU’

Babasının kanser hastası olduğunu söyleyen Ebru Şallı şu sözleri kaydetti:

“Akciğer kanseriydi maalesef, dün akşam evde uyurken melek gibi bu dünyadan ayrıldı. 25 yıldır biz buradayız. Ben o yüzden yazları hep buradayım. Ailem 25 yıldır burada. Annem ve babam birlikte yaşıyorlardı. Allah herkese böyle bir veda nasip eylesin, uykusunda vefat etti. Gerçekten çok iyi bir insandı babam, uyurken olması açıkçası mutlu etti beni. Hep dua ediyordum, olursa öyle olsun diye. Sıralı ölüm gerçekten önemli bir şey. Allah sıralı ölüm versin. Bir gün önce konuşmuştuk, her gün konuşurduk babamla.”

EBRU ŞALLI’NIN KANSER TEDAVİSİ GÖREN BABASI HAYATINI KAYBETTİ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.