Ebru Şahin’e sevgilisi Cedi Osman’dan sürpriz paylaşım!

Ebru Şahin-Cedi Osman çiftinden yeni haber! Hercai’nin yıldızı Ebru Şahin’in sevgilisi Cedi Osman’ın Instagram hesabından ‘Sabırsızlıkla bekliyoruz’ notu ile yaptığı Ebru Şahin paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü oyuncunun ALL Magazin’e kapak olduğu pozuna beğeni yağdı.

Atv’nin rekortmen dizisi Hercai ile yıldızı parlayan Ebru Şahin ve basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’dan yeni haberler var. Reyyan karakteri ile ününe ün katan Ebru Şahin; dizideki başarılı performansı, güzelliği ve sevgilisi Cedi Osman ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen bir isim.

blank

Hayranlarının yakın markajındaki Ebru Şahin sosyal medya hesabı Instagram’dan yaptığı son gönderisi ile dikkatleri üzerine çekti. ALL Magazin’in Şubat sayısına kapak olan güzel oyuncunun paylaşımına sevgilisi Cedi Osman da kayıtsız kalamadı.

Hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulan sevgilisinin pozunu “Sabırsızlıkla bekliyoruz” yazarak Instagram story’sinden takipçilerine sunan başarılı basketbolcunun paylaşımı sosyal medyada hızla yayıldı ve çok konuşuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.