Fenerbahçe, şampiyonluklarda Galatasaray’ı geçecek!

Fenerbahçe yöneticisi Alper Pirşen 1959 yılından önceki şampiyonluklarla ilgili konuşurken “Taraftarlara bir müjde verelim, Türkiye’nin en çok şampiyon olan kulübü olduğumuz yakında tescillenecek” dedi.

Fenerbahçe yöneticisi Alper Pirşen, 1959 yılından önceki şampiyonluklarla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Pirşen’in Rizespor maçının ardından yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

“Çaba bakımından mutluyuz, tahminen düzgün bir oyun olmadı fakat buradan alınan 3 puan bizim için kritik.

“İRFAN CAN TRANSFERİNİ BAŞAKŞEHİR’DEN TAKİP EDİN”

İrfan Can transferinin ayrıntısını Başakşehir tarafından takip edin, daha çok açıklama yapan onlar. Ben bir açıklama yapmayacağım.

Transfer piyasasına düşmeye başlayan, kontratının sonuna gelen her oyuncu taciz edilmez. Bildiğimiz o kadar şey var ki.. Hepsiyle imza atılıp, sonra beğenilmediği için alınmayanlar var.

Galatasaray istediğini yapsın, Fenerbahçe bir oyuncuyu isterse alır.

blank

“GALATASARAY TRANSFER YETİŞTİRSİN DİYE Mİ BEKLENİYOR?”

Oğulcan Çağlayan evrakı var, köpürdü, sessizliğe gömüldü. O denli ya da bu türlü kulübünü son 6 hafta yalnız bırakmış bir oyuncu. Federasyon heyetleri ceza vermiş. Belge bir biçimde o denli öteleniyor ki. Galatasaray transferleri yetiştirdi. Oğulcan geçtiğimiz 6 haftada oynamasaydı ne olacaktı? Galatasaray transferleri yetiştirsin diye mi bekleniyor?

Bir oyuncu Fenerbahçe’yi istemiyorsa, Fenerbahçe onu istemez. Fenerbahçe bir oyuncuyu istiyorsa, oyuncunun da gönlü varsa, o transfer daima Fenerbahçe Stadı’nda sonlanır.

Taraftarlara bir müjde verelim, Türkiye’nin en çok şampiyon olan kulübü olduğumuz yakında tescillenecek ve bunun tazminat kısmı da olacak. Yıldız bizim için değersiz bir konu, istesek kullanmayız, idare olarak ‘Yıldızsız çıkıyoruz’ da diyebiliriz.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.