Ebru Şahin ve Cedi Osman evleniyor mu?

Son olarak ATV’de ekrana getirilen Hercai’de hayat verdiği Reyyan karakteri ile yıldızı parlayan Ebru Şahin, dizinin final yapmasının ardından sevgilisi Cedi Osman ile tatile çıktı. Aileleri ile tanışan çift hakkında evlilik haberleri çıkarken Ebru Şahin, konuya ilişkin ilk kez net konuştu. Şahin, ‘İlişkimiz güzel gidiyor. Cedi’nin ailesiyle tanıştım. Ancak gündemimizde evlilik yok’ dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, Hercai dizisiyle büyük bir çıkış elde etti. Bir anda yıldızı parlayan güzel oyuncu, basketbolcu Cedi Osman ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyor.

Sık sık evlenecekleri yönünde haberlerle gündeme gelen ünlü çiftten Ebru Şahin, sessizliğini bozdu. İddialar hakkında net konuşan Ebru Şahin, ‘İlişkimiz güzel gidiyor. Cedi’nin ailesiyle tanıştım. Ancak gündemimizde evlilik yok’ dedi.

Ebru Şahin, geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Cedi Osman’ın ailesiyle bir araya gelmişti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.