Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta’yı İstanbul’a getirdi, ailesiyle tanıştırdı

Rol aldığı ‘Sandokan’ adlı dizi için uzun zamandır İtalya’da bulunan Can Yaman, sevgilisi Diletta Leotta’yı İstanbul’a getirdi, ailesiyle tanıştırdı. Bu tanışma sonrası ikilinin kısa bir süre sonra nikah masasına oturabileceği konuşulmaya başlandı.

Oyuncu Can Yaman (31) evlilik hazırlığı yaptığı spiker sevgilisi Diletta Leotta (29) ile Türkiye’ye geldi. Yaklaşık altı aydır İtalya’da bulunan Yaman, rol aldığı dizinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından soluğu İstanbul’da aldı.

blank

Yaman’a, sevgilisi Leotta da eşlik etti. Aşıklar, İstanbul’daki ilk günlerinde Boğaz turu yaptı. Ünlü oyuncu, sevgilisine İstanbul’u tanıttı. Leotta da o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

İlerleyen saatlerde Can Yaman, Leotta’yı ailesiyle tanıştırdı. Yaman’ın annesi Güldem Can, paylaştığı bu fotoğrafa, “Kızım & Oğlum” notunu düştü. Güldem Can’ın bu paylaşımı sonrası ‘Diletta Leotta aile girdi’, ‘anneden onay çıktı’ şeklinde yorumlandı.

AYASOFYA’YI ZİYARET ETTİ

Leotta, Ayasofya Camii’ni de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Güzel spiker, Ayasofya’da verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.