Ebru Gündeş: O dedikoduları çıkaranları Allah’a havale ediyorum

Gittikleri Miami tailinde kocası Reza Zarrab’ın yanında gözaltına alınması ve hakkında 75 yıl hapis istenmesi sonrası Ebru Gündeş zor günler geçiriyor. Amerika ve Türkiye arasında mekik dokuyan ünlü sanatçı, eşinden boşanacağı yönündeki dedikodulara ateş püskürdü.

“ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Daha önce avukatları tarafından yalanlanan iddianın Reza Zarrab’ın gözaltına alınmasının ardından yeniden gündeme gelmesi Ebru Gündeş’i rahatsız etti. Konuyla ilgili yakın çevresine dert yanan ünlü sanatçının “Bu dedikoduları kimin çıkardığını anlayabilmiş değilim. Özellikle böyle bir durumdayken nasıl bir kendini bilmezliktir bu. O dedikoduları çıkaranları Allah’a havale ediyorum” dediği öğrenildi.

“MİAMİ’YE HAREKET ETTİ”

Reza Zarrab’ın gözaltına alınmasının ardından kızının durumdan olumsuz etkilenmemesi için apar topar Türkiye’ye dönen Ebru Gündeş, “Reza beni yanında ister” diyerek ilk duruşma için yeniden Miami’ye hareket etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.