Dream Türk’ün eğlence ve müzik programı “50 Fifty”de bu hafta

Dream Türk’ün, sunuculuğunu Emel Yalçın’ın, yapımcılığını Noah Entertaintment’ın, genel koordinatörlüğünü ise Suat Yanç’ın üstlendiği geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile çok sevilen eğlence programı “50 Fifty”nin ikinci bölümü perşembe akşamı ekrana geliyor.

15 Aralık perşembe günü yeni bölümüyle ekrana gelecek olan programda; ünlülerden haberler, sosyal medyadan ilginç görüntüler, müzik dünyasının yeni sesleriyle özel röportajlar ve kliplerden çok özel detaylar seyirci ile buluşurken programın bu haftaki konuğu ise son dönemin en çok ses getiren isimlerinden Semicenk olacak.

50 Fifty‘nin yeni bölümünde izleyicileri yine özel röportajlar bekliyor. Soner Sarıkabadayı’nın kulisinden çok özel açıklamaların da izleyici ile buluşacağı 50 Fifty, 15 Aralık perşembe akşamı saat 20.00’de senin kanalın Dream Türk’te…

Müzik ve yaşama dair tüm konuların konuşulacağı bu programı kaçırmayın…

Dream Türk/Perşembe 20.00

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.