Dönence duygu dolu bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi

Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği dizisi Dönence dün gece ekrana gelen yeni bölümü ile en çok izlenen dizi oldu.

Hikayesi ve oyunculuk performanslarının yanı sıra İzmir Foça’nın güzelliğinin de ekrana geldiği dizinin üçüncü bölümü bu hafta da seyirciden tam not aldı.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence yayınlanan üçüncü bölümü ile; 20+ABC1 kategorisinde 2.86 reyting yüzde 10,48 izlenme payı ile, AB kategorisinde 2.73 reyting yüzde 10,92 izlenme payı ile, Total kategoride ise 2.78 reyting yüzde 10,56 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Duygu dolu sahnelerin öne çıktığı üçüncü bölüm sosyal medyada da oldukça konuşuldu. Miro’nun Özgür’den özür dilediği, Gece ve Özgür’ün yakınlaştığı, Özgür’ün ise hikayesini Gece’ye anlattığı o sahneler sosyal medyada kullanıcılardan övgü dolu yorumlar aldı.

blank

Sümeyye Aydoğan oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de büyüledi…

Dönence’nin ekrana gelen üçüncü bölümünde izleyiciyi bir de sürpriz bekliyordu. Güzelliğinin yanı sıra oyunculuk performansı ile de son dönemin yükselen yıldızları arasında yerini alan Sümeyye Aydoğan bu kez de sesi ile konuşuldu. Dönence için mikrofon karşısına geçip “Bana Bak” isimli parçayı seslendiren ünlü oyuncu herkesi bir kez daha mest etmeyi başardı.

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence yeni bölümü ile 25 Temmuz Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.