Dönem dizisi “Dilek Taşı” için final kararı alındı

Kanal D’nin bu sezon yayınlanmaya başlayan, büyük bütçeli dönem dizisi “Dilek Taşı” için final kararı alındı. Başrollerini Salih Bademci ve Hazal Subaşı’nın paylaştığı dizi, 20.bölüm itibarıyla ekranlara veda edecek.

Kanal D‘nin dev bütçeli dönem dizisi Dilek Taşı, güçlü kadrosuyla dikkat çekerken, son dönemde reyting kaybı yaşamaya başlamıştı. Pastel Film imzalı yapımın akıbetini değerlendiren kanal, dizi için final kararı aldı.

Sevilen dizi 20.bölümde yayın hayatına veda edecek. Dizide Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’a Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil gibi isimler eşlik ediyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.