Doğduğun Ev Kaderindir’in Barış’ı Engin Öztürk’ü en çok ne sinirlendiriyor

50m2 dizisi ile dijital platformu sallayan Engin Öztürk, Alem Dergisi’ne 14 Şubat Sevgililer Günü için rol arkadaşı Aybüke Pusat ile poz verdi. İkilinin uyumu çok beğenilirken Engin Öztürk, dergiye verdiği röportajda kendisini en çok neyin sinirlendirdiğini açıklarken aynı zamanda rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi hakkında da konuştu.

Doğduğun Ev Kaderindir’in Barış’ı Engin Öztürk Netflix’te yayınlanan 50m2 dizisindeki performansı ile büyük beğeni topladı. Rol arkadaşı Aybüke Pusat ile Alem Dergisi’ne 14 Şubat Sevgililer Günü için poz veren Engin Öztürk, verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Rol aldığın “50m2” kısa bir süre önce izleyiciyle buluştu. Geri dönüşler nasıl?

Bir iş yaptık ve seyircinin takdirine bıraktık. Umarım anlattığımız hikaye seyircinin hoşuna gider. Dizinin dijital bir platform olan Netflix’te yayına girmesi, 190 ülkede yayınlanacak olması müthiş bir duygu. Şu an Netflix Türkiye’de izlenen yapımlar arasında birinci sırada olması da oldukça gurur verici.

Yıllarca sahte kimliklerle karanlık bir dünyada yaşayan bir adamı canlandırmak sana ne hissettirdi?

Bugüne kadar oynadığım rollerden çok farklı bir karakter Gölge, bu da beni çok cezbetti. Sokakta görebileceğiniz bildik bir karakter olmadığı için onu çalışma ve oynama süreci çok keyifli geçti.

Bu dönem nasıl hissediyorsun?

Dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Sağlık en önemli şey. Bu konuda canını dişine takarak emek veren herkese çok teşekkür ediyorum ve bunun da üstesinden geleceğimizi umut ediyorum.

blank

Her şey normale döndüğünde ilk nereye seyahat etmek istersin?

Prag’a gitmek isterim.

50m2’nin yanı sıra ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinde de izleyiciyle buluşuyorsun. Yoğun tempoda kendine zaman ayırabiliyor musun?

Evet. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimleri yoğun ama çok zevkli bir şekilde devam ediyor. Orada da çok güzel bir sinerji yakaladığımızı düşünüyorum. Ben çalışarak mutlu olan insanlardanım, oyunculuk da öyle kendimden özel hayatımda ayrı bir ‘iş’ gibi bakabildiğim bir alan değil. Evet son zamanlarda sadece sete gidiyorum başka bir şey yapmaya fırsatım olmuyor ama benim için sere gitmek, oynamak da kendime ayırdığım bir zaman.

Bu hayatta seni en çok ne sinirlendirir?

Saygısızlık.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.