Engin Öztürk ameliyata alındı! Sıfırıncı Gün dizisine mecburi ara!

Sıfırıncı Gün dizisiyle izleyicilerle buluşan oyuncu Engin Öztürk, belindeki rahatsızlık sebebiyle ameliyat oldu. Öztürk’ün rahatsızlığı dolayısıyla dizi çekimlerine bir hafta ara verildi.

Ünlü oyuncu Engin Öztürk’ün geçtiğimiz perşembe ameliyat olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun uzun süredir belindeki rahatsız nedeniyle şiddetli ağrılar çektiği öğrenilirken, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde bıçak altına yatan Öztürk, taburcu oldu.

DİZİYE BİR HAFTA ARA
Engin Öztürk’ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünü oynadığı Sıfırıncı Gün dizisine de bir hafta ara verildi. Yayın günü cumaya alınan dizinin yeni bölümü 3 Şubat’ta yayınlanacak. Dizi yeni yönetmeni Çağatay M. Tosun ve senaryo ekibine katılan yeni yazarlarla yepyeni bir çehreyle seyirci karşısına çıkacak.

DİZİNİN ADI DEĞİŞTİ
Sıfırıncı Gün dizisinde bir ilk de yaşanacak ve dizinin içinde hikaye “Birinci Gün” olarak değişecek ve dizinin adı değişecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.