Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı!

Yapımını OGM Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’in üstlendiği, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek, Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı’nın senaryasonu kaleme aldığı “Doğduğun Ev Kaderindir” 25 Aralık’ta TV8’de izleyicisiyle buluşacak!

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan “Doğduğun Ev Kaderindir”, insanlığın en büyük ve derin sorgulamalarından biri olan “İnsan kaderini değiştirebilir mi?” sorusunun cevabını arıyor.

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

YouTube video

“Mahallemizin velinimeti: Mehdi”

Annesinin yanına doğduğu eve geri dönen Zeynep, hiç beklemediği bir teklif ile karşılaşır. Annesi, Zeynep’in Mehdi ile evlenmesini teklif eder. Bu teklif, bambaşka bir hayatı olan Zeynep’i zor durumda bırakacaktır. Ancak kader, Zeynep ve Mehdi’yi karşılaştırmakta gecikmez.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir’i anlattı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.