Zafer Algöz: Dünya yuvarlaktır diyen insanların kanıtları beni tatmin etmiyor

Oyuncu Zafer Algöz, “Dünya yuvarlaktır diyen insanların kanıtları beni tatmin etmiyor” açıklaması ile yeni bir tartışmaya yol açtı.

Can Yılmaz ve Zafer Algöz, Burada Olan Burada Kalır adlı YouTube kanallarının son bölümünde, dünya düz mü yuvarlak mı konusunu tartıştı.

Oyuncu Zafer Algöz dünyanın düz olduğunu iddia ederken, Can Yılmaz dünyanın yuvarlak olduğunu bilimsel olarak anlatmaya çalıştı.

YouTube video

“SANA YUVARLAK GELİYOR”

“Dünya yuvarlaktır diyen insanların kanıtları beni tatmin etmiyor” diyen Algöz, “Diğer gezegenler neden yuvarlak” diye soran Can Yılmaz’a da “Sana yuvarlak geliyor” diye cevap verdi.

Kısa sürede video büyük bir kitleye yayıldı. Düz dünyacılar Zafer Algöz’e destek verirken, çoğu kişi de Algöz’ün sözlerini ‘geyik’ olarak yorumladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.