Doğa Rutkay’dan gülümseten paylaşım

Show TV’de ekrana getirilen Güldür Güldür Show programında yer alan Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal’la verdiği pozu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Başarılı oyuncu Rutkay, eşiyle verdiği mutluluk pozuna ‘Beyimle iki lafım belini kırdık’ notunu ekledi.

https://www.youtube.com/watch?v=ZOGzPR9s014

Kerimcan Kamal ile 2014 yılında nikah masasına oturan ve 2018 yılında ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim’i kucağına alan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından her anını takipçileri ile paylaşmaya devam ediyor.

Yıllardır Güldür Güldür Show programı ile sahnelerde tozu dumana katan ünlü oyuncu Doğa Rutkay, son paylaşımı ile takipçilerini gülümsetti.

Eşi Kerimcan Kamal’la poz veren Doğa Rutkay, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: ‘Beyimle iki lafın belini kırdık’

Rutkay’ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.