Doğa Rutkay üç ay boyunca tedavi görecek

Spor tutkunluğu ile bilinen oyuncu Doğa Rutkay, koşarken sakatlık yaşadı. Rutkay’ın sağ baldırında yırtınma meydana geldi. Ünlü oyuncu 3 ay boyunca fizik tedavi görecek.

2018 yıllında ikizleri Piraye ve Rutkay’ı kucağına alan Doğa Rutkay, doğum kilolarından kurtulmak için spor yapmaya başlamıştı. Senelerdir düzenli olarak spor yapan Rutkay’a nazar değdi. Oyuncu, talihsiz bir kaza yaşadı. Geçtiğimiz gün koşarken sakatlandı.

Posta gazetesinden Halil Kalmuk’un haberine göre; Doğa Rutkay, sağ baldırındaki kaslarda yırtılma meydana geldi.

blank

Ünlü oyuncu konuyla ilgili, ‘Üç ay fizik tedavi görmem gerekiyor. Bu süreçte spor yapmam yasak. Aslında sağ bacağım daha önceden sinyal verdi ama ben üzerinde durmadım. Aksine zorladım. Bu da büyük bir ders oldu’ ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.