DJ Topluluğu Indo Warehouse, Maximum Uniq Box sahnesini çiçek bahçesine çevirecek

İzleyenleri Kendilerine Hayran Bırakan Indo Warehouse Şubat’ta İlk Kez İstanbul’da.

DJ Topluluğu Indo Warehouse 2 Şubat’ta Maximum Uniq Box Sahnesini Çiçek Bahçesine Çevirecek. Amerikalı DJ topluluğu Indo Warehouse, Bayhan Müzik organizasyonuyla 2 Şubat 2024 Cuma akşamı Maximum Uniq Box sahnesine geliyor. Güney Asya kültürünü, müziğini ve seslerini, house ve technoya dayanan dans müziğiyle otantik bir şekilde bütünleştiren Indo Warehouse, Dünya’yı dolaşarak müziğini sahneye taşıyor.

blank

“Güney Asya köklerimizle gurur duyuyoruz ve büyümeyi kutlayan ve bağlantıya ilham veren küresel seslerle sizi hareket ettirmeyi amaçlıyoruz.” diyen ekibin ilk İstanbul konserinde müzikseverler Indo Warehouse’in ana DJ’leri Kahani ve Kunal Merchant’ın eşsiz performanslarını izleyecekler.

Büyüleyici sesi ve Güney Asya esintili house ve techno’nun otantik türünü sahneye taşıyan Indo Warehouse, inşa ettikleri etnik sesler ve benzersiz görsel dünyaları karşısında izleyenleri kendilerine hayran bırakıyor. Kendinizi Indo Warehouse’un dünyasına kaptırmaya ve Doğu’nun etnik seslerinden ilham almaya hazır olun. Performansın biletleri passo’da satışta.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.